Webshop

Webáruházunk fejlesztése folyamatban van, kérjük szíves türelmüket!

Addig is a webshop regisztráció alatt előjegyezheti magát, hogy elsőkét értesüljön az áruház megnyitásáról!

„Indíts hadjáratot a vevőkért”

Töltsd le MOST, de legkésőbb 2011. március 15–ig
az INGYENES vevőszerző csomagot, és törj ki a konkurencia háborúból! >>

 

Mit jelent az Első Országos Minőségi Virág Hálózat?

A fejlődni vágyó virágboltosok, dr. Sum István, a Sum és Társa Kft. ügyvezetőjének iránymutatásával, példamutató módon sorakoztak fel a közös eszme és egységes arculat mögé. Ez, a hazánkban valóban egyedülálló kezdeményezés számos előnnyel bír a Hálózatban közreműködő virágüzletek számára.

Mi a célja?

A célok között szerepel a magyarországi virágkultúra fejlesztése, a tagok szakmai és anyagi fejlődése a válság ellenére is, a 100% minőségi garancia vállalása és az internet adta lehetőségek kiaknázása.

Kinek érdemes csatlakozni?

Fejlődni vágyó, tenni akaró virágboltosoknak, akik a válság és a nehézségek ellenére szeretnének fejlődni, előre lépni, bevételeiket növelni.

Milyen előnyökkel jár, ha valaki csatlakozik?

 • Szakértői marketing és PR támogatás
 • A Sum és Társa Kft virág-nagykereskedésében soron kívüli ügyintézésben részesül, ahol ráadásul vevőszerző ötleteket, elkészített marketingkampányokat, reklámanyagokat, értékesítési és marketing tréningeket kap
 • 100%-os Minőségi Garancia
 • Egyszerű árubeszerzés az internetes áruház és a telefonos ügyfélszolgálat segítségével: az üzletét el sem kell hagynia, a rendelés házhozszállítása is megoldható
 • Hálózaton belül garantáljuk a konkurencia mentességet

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A hálózatot segítő csapat (olyan marketing szakemberek, értékesítőképzők, szövegírók, grafikusok, reklámszakemberek, akik a kis- és középvállalkozások területén a legjobbak szakterületükön) hathatós támogatásával az Ön virágüzlete is képes lesz növelni a vevőkörét, és olyan állandóvevőket szerezni, akik a konkurens virágüzlet helyett inkább Önt választják.

Eddigi eredményeink

Azok, a már csatlakozott virágüzletek, melyek megfogadták szakértőink tanácsait, tevékenyen kivették részüket kampányainkból:

 • folyamatosan építik a törzsvevői adatbázisukat, rendszeresen megkeresik törzsvevőiket DM levélben, sms-ben vagy e-mailen - ezáltal megtartják a vevőiket
 • rendszeresen hirdetnek a helyi médiában - mindig szem előtt vannak és folyamatos tájékoztatást tudnak adni soron következő akcióikról
 • építik a keresztmarketing kupon rendszerüket - együttműködve más szolgáltató vagy kereskedelmi egységekkel olyan embereket is elérnek, akik eddig még nem vásároltak náluk
 • virágkötészeti alkotó napjainkon és bemutatóinkon sok új fogást tanultak és ötletet kaptak, amit hasznosíthatnak munkájuk során
 • egyéb szakmai tréningjeinken tanultak a motivációról, számítógépes ismereteiket bővíthették és sok marketing tippet kaptak.

Mit várunk el?

 • Aktív részvételt
 • Pozitív hozzáállást
 • a Virág Hálózat marketing anyagainak rendszeres használatát, a kampányokba való részvételt

Védjegyhasználati díj

A Hálózat tagsága ingyenes, de a Hálózat arculatának használatáért védjegyhasználati díjat kell fizetni.

A védjegyhasználati díj összege 24.000 Ft + ÁFA/év.

Azok a virág hálózati tagok, akik havonta átlagosan bruttó 500.000 Ft-ért vásárolnak vágott virágot vagy cserepest növényt, év végén a védjegyhasználati díj 100%-át felhasználhatják a következő évi védjegyhasználati díj fizetéséhez, így a következő évi védjegyhasználati díjat nem kell megfizetniük.

Azok a tagok, akik havi átlagban bruttó 250.000 Ft és 500.000 Ft értékű vásárlást teljesítenek, év végén a védjegyhasználati díj 50%-át használhatják fel a következő évi védjegyhasználati díj megfizetéséhez.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése lenne, kérem vegye fel a kapcsolatot az Első Országos Minőségi Virág Hálózat marketing csapatával telefonon a 30/438-9517 számon, illetve e-mailen a marketing@viraghalozat.hu címen!

LEGYEN TAGJA A CSAPATNAK, ahol nem ússza meg siker, virágzó üzlet és jókedv nélkül!

A csatlakozáshoz szükséges űrlap kitöltéséhez kattintson ide >>


Chrysal Professional Cleaner akció
Részletekért kattintson ide >>

Sok időt eltölt a vázák tisztításával, vízcserével, virágok visszavágásával?
Csökkentse vágott virág selejtjét és takarítson meg munkaidőt…

Szezonnyitás
Indíts hadjáratot a vevőkért
Ingyenes szakmai továbbképzésre invitál...


Hogyan lehet a Te üzleted is részese egy sokkal többet profitáló hazai piacnak?

Móri Imre Esküvői Virágkötészeti Bemutató

A Virágkötészeti Műhelytitkok I-IV, V-VIII, XI-XII, XIII-XVI


Amióta a Chrysal termékeit használjuk, elég 4-5 naponta a vizet cserélni a virágok alatt. A rózsák vázaélettartama az üzletben is 3-4 nappal megnő. Vásárlóink visszajelzései szerint a virág 8-10 napig is szép marad.
Szabotin Péter
Szabotin És Társai Kft.

Nagy szeretettel és tisztelettel üdvözlöm Egerből. Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam! Már két alkalommal személyesen is találkoztunk az egri Nagykerben a karácsonyi és a valentin napi kötészeti bemutatón.
Bár személyem nem valószínű, hogy elnyerte az Ön tetszését, mivel nem várt véleményt alkottam a virágüzletek egységes arculati elemeit illetően.
De az Ön elszántsága és szenvedélye az ügy iránt annyira megérintett, hogy továbbgondoltam és más oldalról is megközelítettem ezt a témát.
Auxné Nagy Enikő

A Batian rózsa 1 hétig is megmarad frissen az üzletben. A gerberának nem konyul le a feje. Amióta Chrysalt használok nem kell mindennap vázázni. Nem szükséges megvenni a 70 cm-es hosszú szárút rózsát, elég a 60 cm-es szárút megvenni, mivel nem kell minden nap visszavágni.
Gyorgyovics Attila

Csak dicsérni tudom a webshop ötletet. Nagy előnye, hogy könnyen tudom kezelni és bárhova elmehetek ahol internet van és tudok rendelni. Nagyon szeretem, mert szinte minden fajtáról van fotó és könnyen meg tudom rendelni, ha tetszik. A vágott virágok és a cserepes növények minősége kiváló, mert minőségi kategória szerint tudok választani. Nagyon szívesen ajánlom minden virágkereskedőnek a webshopot, mert nagyon jó minőségű árut talál benne és nem utolsósorban rengeteg időt tud megtakartitani. Sok sikert és csak így tovább!!!
Emil Tataran
Románia

"Jelenleg a virágüzletek számára a lét a tét. A Sum és Társa Kft-nél jobb kondíciókat találok, mint a versenytársaiknál. Azért vásárolok itt rendszeresen, mert a kiváló minőség és az óriási választék mellett meg tudom tartani az árrést is. Ennek köszönhetően ismét mi vagyunk a legjobbak a városunkban. Az életben egy dolog állandó, a változás. A Sum és társa Kft-nek köszönhetően hamarabb tudom követni a változásokat, mint a versenytársaim."
Tóthné Ildi
Mosonmagyaróvár