Webshop

Webáruházunk fejlesztése folyamatban van, kérjük szíves türelmüket!

Addig is a webshop regisztráció alatt előjegyezheti magát, hogy elsőkét értesüljön az áruház megnyitásáról!

„Indíts hadjáratot a vevőkért”

Töltsd le MOST, de legkésőbb 2011. március 15–ig
az INGYENES vevőszerző csomagot, és törj ki a konkurencia háborúból! >>

Tájékoztató Vásárlóink részére

1. Árurendelés

Az árurendelés legbiztosabb módja az előrendelés. Ez esetben az érkezési napot megelőző nap reggel 6.00-ig kérjük értékesítőjének leadni, hogy az aznapi vásárlásnál beszerezhető legyen. A konkrét fajta megjelölése mellett kérjük jelezni, hogy mindenképpen a megadott fajtához ragaszkodik-e, vagy az árat figyelembe véve hasonló fajtával helyettesíthető-e?

Webshopunkból történő rendelés. Amennyiben a rendelés értékesítőn keresztül történik (faxon, e-mailben), előfordulhat, hogy a kiválasztott áru időközben elfogyott. Tudni kell, hogy a megvásárolt áruk a webshopba való betöltést követően folyamatosan fogynak, ezért nem mindegy, hogy a rendelés mikor történik.

Személyes vásárlás. A személyes vásárlás kiegészítője az előre leadott rendelésnek. Szinte mindenkivel előfordul, hogy személyesen találkozik egy-egy új fajtával, valamely másik fajta ár-érték arányát tartja megfelelőbbnek, vagy egyszerűen megtetszik egy-egy fajta. Gyakran előfordul, hogy egy-egy fajta megragadja a vásárlót, meglátja más rendelésében, de vásárolni már nem tud belőle szabad készlet hiányában. Ez esetben fontos lenne tisztázni a fajta pontos nevét, paramétereit értékesítőjével, hogy a legközelebbi alkalommal rendelését biztonsággal átadhassuk.

Előrendelés fix áron, paraméterekkel. Leginkább kis forgalmú időszakban alkalmazható akciók szervezésére. Ebben az esetben az előre kalkulált nyereség biztosítható, mert a beszerzés csak a vásárló által megadott árig történik. Viszont itt az is előfordulhat, hogy a megadott áron nem sikerül a megrendelést teljesíteni.

2010. szeptember 1.-től a vágott virág és cserepes növény ágazatonként külön-külön a minimális vásárlási érték bruttó 25.000,-Ft.

2. Áruátvétel

Ügyfeleink komfortos árurakodási lehetőségének érdekében az árut átvételig megfelelő hőmérsékleten tároljuk, egyidejűleg 6 gépkocsi rakodására van lehetőség ideális, hőmérséklet szabályozott körülmények közt a csarnokunk rakodózsilipjeiben.

Nyitvatartási időben a megrendelt, személyesen vásárolt árut értékesítőink átvételre előkészítik. A szállítólevélen szereplő áruk ellenőrzése mellett kérjük Önöket, hogy a göngyölegeket is áruként kezeljék, hiszen nemcsak komoly értéket képviselnek, de beszállító partnereinknek is nagyon rövid időn belül vissza kell küldenünk, ellenkező esetben bérleti díjat kell fizetnünk értük. Mivel árkalkulációnk a göngyölegek bérleti díját nem tartalmazza, a beszállítók általi bérleti díjat kénytelenek vagyunk kiszámlázni azon partnereinknek, akiknél göngyölegtartozás áll fenn. Kérjük Önöket, hogy az áruátvételkor az elvitt és a hozott göngyölegek dokumentációját kérjék értékesítőjüktől, illetve ellenőrizzék annak helyességét.

Nyitvatartási időn túli időben az áru átadását a biztonsági szolgálatunk képviselője végzi az értékesítők előkészítése alapján. A biztonsági őr nem jogosult a szállítólevélen jelzett árun felül további áru kiadására.

3. Reklamáció kezelés

Fontos leszögezni, hogy értékesítőink szándékkal rossz minőségű árut soha nem adnak, illetve adhatnak át. Előfordulhat, mivel minden egyes szál vágott virágot, vagy minden cserép növényt mi sem tudunk ellenőrizni, hogy mégis minőségileg kifogásolható áru kerül átadásra. Mivel cégünk 100% friss virág garanciát vállal termékeire, ezért természetesen ezeket kezeljük, amennyiben az átvételt követő 24órán belül a problémát jelzik értékesítőink felé. Kérjük szíves megértésüket, hogy nem áll módunkban a reklamáció kezelése, ha a megrendelt árut időben nem vették át.

4. Hasznos információk

Fontos kapcsolatot tartani értékesítőikkel, akiktől hasznos, gazdaságilag előnyös információkhoz juthatnak, pl.:

kamionok várható érkezési ideje, nagyobb napokat megelőzően eltérő szállítási napok, új fajták, fajták ár alakulása, kiszállítási lehetőségek, akciók szervezése, szállítási útvonalak tervezése.

Érdemes olvasni hírleveleinket, valamint személyesen részt venni rendezvényeinken, ahol sok hasznos napi információt, gyakorlati tanácsot szerezhetnek.

A további még jobb együttműködés reményében,

Üdvözli Önt

Dr. Sum István
és a Sum és Társa Kft csapata

Szolgáltatások a virágtengeren túl...
Maximális segítség, hogy jól menjen az üzlet

4 jó hírünk van azoknak, akik a minőségi árukészletnél is többre vágynak

1. jó hír:

Nem csak Önre, de cégének fejlődésére is gondoltunk, ezért kidolgoztunk egy ingyenes és kifejezetten virágosoknak szóló, jól átgondolt, árbevétel-növelő és vevőszerző marketingtámogatás-csomagot.

2. jó hír:

Weboldalunkon ingyen olvashat olyan hasznos, szakmai cikkeket, tanulmányokat, amik segítségével egyre több jó ötletet vihet üzletébe.

Akár már el is kezdheti, tovább az ingyenes cikkekhez >>

3. jó hír:

Levehetjük válláról a rendezvényszervezés gondját. Virágkötő, vagy épp marketing szakembereink állnak rendelkezésére, hogy Ön arra fordíthassa idejét, amire kell: az üzletére és az Önnek fontos emberekre.

4. jó hír:

Segíthetünk a szállításban is. Szakszerűen, hűtőtt teherautókkal visszük ki a nálunk vásárolt árut az ország bármely pontjára. És teszzük ezt úgy, hogy az Ön igényeit tartjuk szem előtt.

Nincs mivel szállítanom, tovább a szakszerű megoldáshoz >>


Chrysal Professional Cleaner akció
Részletekért kattintson ide >>

Sok időt eltölt a vázák tisztításával, vízcserével, virágok visszavágásával?
Csökkentse vágott virág selejtjét és takarítson meg munkaidőt…

Szezonnyitás
Indíts hadjáratot a vevőkért
Ingyenes szakmai továbbképzésre invitál...


Hogyan lehet a Te üzleted is részese egy sokkal többet profitáló hazai piacnak?

Móri Imre Esküvői Virágkötészeti Bemutató

A Virágkötészeti Műhelytitkok I-IV, V-VIII, XI-XII, XIII-XVI


Amióta a Chrysal termékeit használjuk, elég 4-5 naponta a vizet cserélni a virágok alatt. A rózsák vázaélettartama az üzletben is 3-4 nappal megnő. Vásárlóink visszajelzései szerint a virág 8-10 napig is szép marad.
Szabotin Péter
Szabotin És Társai Kft.

Nagy szeretettel és tisztelettel üdvözlöm Egerből. Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam! Már két alkalommal személyesen is találkoztunk az egri Nagykerben a karácsonyi és a valentin napi kötészeti bemutatón.
Bár személyem nem valószínű, hogy elnyerte az Ön tetszését, mivel nem várt véleményt alkottam a virágüzletek egységes arculati elemeit illetően.
De az Ön elszántsága és szenvedélye az ügy iránt annyira megérintett, hogy továbbgondoltam és más oldalról is megközelítettem ezt a témát.
Auxné Nagy Enikő

A Batian rózsa 1 hétig is megmarad frissen az üzletben. A gerberának nem konyul le a feje. Amióta Chrysalt használok nem kell mindennap vázázni. Nem szükséges megvenni a 70 cm-es hosszú szárút rózsát, elég a 60 cm-es szárút megvenni, mivel nem kell minden nap visszavágni.
Gyorgyovics Attila

Csak dicsérni tudom a webshop ötletet. Nagy előnye, hogy könnyen tudom kezelni és bárhova elmehetek ahol internet van és tudok rendelni. Nagyon szeretem, mert szinte minden fajtáról van fotó és könnyen meg tudom rendelni, ha tetszik. A vágott virágok és a cserepes növények minősége kiváló, mert minőségi kategória szerint tudok választani. Nagyon szívesen ajánlom minden virágkereskedőnek a webshopot, mert nagyon jó minőségű árut talál benne és nem utolsósorban rengeteg időt tud megtakartitani. Sok sikert és csak így tovább!!!
Emil Tataran
Románia

"Jelenleg a virágüzletek számára a lét a tét. A Sum és Társa Kft-nél jobb kondíciókat találok, mint a versenytársaiknál. Azért vásárolok itt rendszeresen, mert a kiváló minőség és az óriási választék mellett meg tudom tartani az árrést is. Ennek köszönhetően ismét mi vagyunk a legjobbak a városunkban. Az életben egy dolog állandó, a változás. A Sum és társa Kft-nek köszönhetően hamarabb tudom követni a változásokat, mint a versenytársaim."
Tóthné Ildi
Mosonmagyaróvár