Webshop

Webáruházunk fejlesztése folyamatban van, kérjük szíves türelmüket!

Addig is a webshop regisztráció alatt előjegyezheti magát, hogy elsőkét értesüljön az áruház megnyitásáról!

„Indíts hadjáratot a vevőkért”

Töltsd le MOST, de legkésőbb 2011. március 15–ig
az INGYENES vevőszerző csomagot, és törj ki a konkurencia háborúból! >>

Miért éppen a SUM?

Tekintse meg videónkat, hogy milyen előnyökkel jár, ha nálunk vásárol:

Ez egy természetes kérdés, ha Ön még nem találkozott velünk. Nos, mi sem szeretjük a zsákbamacskát, ezért most leírjuk, mi olyat tudunk nyújtani Önnek, amit máshol, ebben a formában és minőségben nem talál meg. Nem is húzzuk tovább az idejét: lássuk, miért éppen a SUM...

  • Végleg leszámolhat azzal az idő- és pénzigényes tevékenységgel, ami jelenleg heti 2-3 napot is elvesz az üzlete fejlesztésére, vevőire vagy épp alkalmazottaira fordítandó idejéből. Nem kell lejárnia a lábát, amíg a teljes árukészletet beszerzi, nálunk a friss, vágott zöldtől kezdve, a több száz rózsafajtán vagy épp cserepes növényekig mindenhez egy helyen juthat hozzá. Rendeljen internetes áruházunkból! Nézze meg, mi mindent talál nálunk!
  • A legszebb és legfrissebb virágokat hozzuk be Önnek, amikre FRISSVIRÁG GARANCIÁT vállalunk, vagyis 100% biztos lehet benne, hogy tőlünk mindig frissen kapja az árut, és vevői sem fognak reklamálni. Magyarország legnagyobb vágott virág importőreként egyenesen Hollandiából, Kenyából, Thaiföldről, Olaszországból és más méltán népszerű piacokról szállítunk.
  • Amíg a termékek Önhöz kerülnek, cseppet sem veszítenek szépségükből és frissességükből, mert a behozott árut egy közel 3.000 m2 alapterületű, 18 hűtőtt, magas technikai színvonalat képviselő és tiszta csarnokban, szakszerűen tároljuk.
  • Ha nem tudja megoldani a szakszerű szállítást, akár el is visszük Önnek a megrendelt árut, méghozzá a saját, hűtős teherautókkal, úgy hogy az árunak is és Önnek is jó legyen.
  • Ha úgy dönt, hogy Ön jön el hozzánk, az áruátadás minőségéről is gondoskodunk. Akkor is, ha odakint vihar tombol, vagy perzsel a Nap, hiszen 3 rakodórámpával és további 5 zárt terű rakodási hellyel várjuk.
    Nézze meg videónkat, hogyan is történik mindez >>
  • Egyre több jó ötletet vihet üzletébe a weboldalunkon ingyen olvasható, hasznos, szakmai cikkekkel. Akár már el is kezdheti!
  • Nem csak Önre, de cégének fejlődésére is gondoltunk, ezért kidolgoztunk egy ingyenes és kifejezetten virágosoknak szóló, jól átgondolt, árbevétel-növelő és vevőszerző marketingtámogatás-csomagot, amiről bővebben a Szolgáltatások között olvashat.
  • Nem csak az árukészletet, de a piac újdonságait is frissen kapja, mert ingyen feliratkozhat a "Felvirágoztató Magazinra".

Röviden: ezek azok a dolgok, amiért több ezer hazai kereskedő a SUM-ot választotta.


Chrysal Professional Cleaner akció
Részletekért kattintson ide >>

Sok időt eltölt a vázák tisztításával, vízcserével, virágok visszavágásával?
Csökkentse vágott virág selejtjét és takarítson meg munkaidőt…

Szezonnyitás
Indíts hadjáratot a vevőkért
Ingyenes szakmai továbbképzésre invitál...


Hogyan lehet a Te üzleted is részese egy sokkal többet profitáló hazai piacnak?

Móri Imre Esküvői Virágkötészeti Bemutató

A Virágkötészeti Műhelytitkok I-IV, V-VIII, XI-XII, XIII-XVI


Amióta a Chrysal termékeit használjuk, elég 4-5 naponta a vizet cserélni a virágok alatt. A rózsák vázaélettartama az üzletben is 3-4 nappal megnő. Vásárlóink visszajelzései szerint a virág 8-10 napig is szép marad.
Szabotin Péter
Szabotin És Társai Kft.

Nagy szeretettel és tisztelettel üdvözlöm Egerből. Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam! Már két alkalommal személyesen is találkoztunk az egri Nagykerben a karácsonyi és a valentin napi kötészeti bemutatón.
Bár személyem nem valószínű, hogy elnyerte az Ön tetszését, mivel nem várt véleményt alkottam a virágüzletek egységes arculati elemeit illetően.
De az Ön elszántsága és szenvedélye az ügy iránt annyira megérintett, hogy továbbgondoltam és más oldalról is megközelítettem ezt a témát.
Auxné Nagy Enikő

A Batian rózsa 1 hétig is megmarad frissen az üzletben. A gerberának nem konyul le a feje. Amióta Chrysalt használok nem kell mindennap vázázni. Nem szükséges megvenni a 70 cm-es hosszú szárút rózsát, elég a 60 cm-es szárút megvenni, mivel nem kell minden nap visszavágni.
Gyorgyovics Attila

Csak dicsérni tudom a webshop ötletet. Nagy előnye, hogy könnyen tudom kezelni és bárhova elmehetek ahol internet van és tudok rendelni. Nagyon szeretem, mert szinte minden fajtáról van fotó és könnyen meg tudom rendelni, ha tetszik. A vágott virágok és a cserepes növények minősége kiváló, mert minőségi kategória szerint tudok választani. Nagyon szívesen ajánlom minden virágkereskedőnek a webshopot, mert nagyon jó minőségű árut talál benne és nem utolsósorban rengeteg időt tud megtakartitani. Sok sikert és csak így tovább!!!
Emil Tataran
Románia

"Jelenleg a virágüzletek számára a lét a tét. A Sum és Társa Kft-nél jobb kondíciókat találok, mint a versenytársaiknál. Azért vásárolok itt rendszeresen, mert a kiváló minőség és az óriási választék mellett meg tudom tartani az árrést is. Ennek köszönhetően ismét mi vagyunk a legjobbak a városunkban. Az életben egy dolog állandó, a változás. A Sum és társa Kft-nek köszönhetően hamarabb tudom követni a változásokat, mint a versenytársaim."
Tóthné Ildi
Mosonmagyaróvár