Webshop

Webáruházunk fejlesztése folyamatban van, kérjük szíves türelmüket!

Addig is a webshop regisztráció alatt előjegyezheti magát, hogy elsőkét értesüljön az áruház megnyitásáról!

„Indíts hadjáratot a vevőkért”

Töltsd le MOST, de legkésőbb 2011. március 15–ig
az INGYENES vevőszerző csomagot, és törj ki a konkurencia háborúból! >>

Aktualitások

2011.03.01

"Indíts hadjáratot a vevőkért"

Ingyenes szakmai továbbképzésre invitál...

Csak egy füzet kell

2011. február 1. Szezonnyitó Rendezvény

Ingyenes szakmai továbbképzésre invitált a meghívó a Sum és Társa Kft.-hez. Horváth Zsuzsa a SzövegAmiElad reklámügynökség vezetője által tartott előadás első részéből készült kivonat olvasható itt.

"Engem, mint vásárlót, és a hozzám hasonlókat hogyan lehet egy életre elkötelezni, és még csak sokat sem kell költeni rá? A virágboltosnak követni kell, hogy folyamatos kapcsolatot tartson a vevőivel. Miért?

 • uborkaszezon alatt is be tudod csalogatni őket egy jó ajánlattal
 • megismerheted az igényeiket, a vágyaikat, a problémáikat, amiket beépítve az üzletmenetedbe, jobbá, vonzóbbá, sokszínűbbé válsz
 • az árukészlet beszerzésénél is könnyebb dolgod lesz
 • megtudhatod, milyen jó és rossz tapasztalataik voltak már virágboltokkal, és a hibákat Te már nem követed el. Sőt, tudod pozícionálni magad: ha kiderül, hogy a szomszéd üzletben nem kedvesek, akkor kommunikálhatod azt, hogy a Te boltodban mindig mosolyognak a virágkötők, és nem unottan készítik a csokrot
 • a legtöbb virágbolt nem marketingezik, ezért versenyelőnyöd lesz (ők tönkremennek, te virágzol)
 • nem az olcsó virág lesz az elsődleges szempont, hanem a frissesség, a figyelmesség, és azok a plusz-szolgáltatások, amiket máshol nem kapnak meg
 • érzik, hogy foglalkoznak velük, állandóan a fejükben leszel és legközelebb is hozzád mennek, mert ha ismered őket, akkor a vágyaikat is ki tudod elégíteni
 • minimális befektetéssel érhetsz el nagyobb bevételt Azaz, veszel egy kockás füzetet, és abban vezeted az adatbázisodat. Lehet, hogy a legjobb egy gyűrűs dosszié, amibe pótolhatók a lapok.

Honnan lesz adatbázisod?

 • a vevő bemegy, és vásárlás közben kitölti az űrlapot.
 • vevőid között szervezel egy nyereményjátékot, amit havonta vagy negyedévente sorsolsz. kellenek a nyereménykuponra az adatok.
 • fotó, vagy rajzpályázat kiírás gyereknek, felnőttnek. Rajzokhoz egy pici ajándék, ha beviszi a boltba. Adatok megadása kötelező.
 • ajánlási rendszer kidolgozás
 • keresztmarketing rendszer kidolgozás
 • honlapról letölthető anyaggal szerzel adatokat

Ha Te nem vagy a boltban, csináld úgy, hogy az alkalmazottaknak érdekük legyen gyűjteni az adatokat. Arra figyelj, hogy ne egymással versengjenek, tehát ne arról szóljon a dolog, hogy ki, hány vevőt húz be magának. Legyen ez csapatmunka, és legyen közös a cél.”

Szabó János

Szezonynyitó

Szezonynyitó

Szezonynyitó

Szezonynyitó

Szezonynyitó

Szezonynyitó

Szezonynyitó

Szezonynyitó

Szezonynyitó

Szezonynyitó

Szezonynyitó

vissza

Chrysal Professional Cleaner akció
Részletekért kattintson ide >>

Sok időt eltölt a vázák tisztításával, vízcserével, virágok visszavágásával?
Csökkentse vágott virág selejtjét és takarítson meg munkaidőt…

Szezonnyitás
Indíts hadjáratot a vevőkért
Ingyenes szakmai továbbképzésre invitál...


Hogyan lehet a Te üzleted is részese egy sokkal többet profitáló hazai piacnak?

Móri Imre Esküvői Virágkötészeti Bemutató

A Virágkötészeti Műhelytitkok I-IV, V-VIII, XI-XII, XIII-XVI


Amióta a Chrysal termékeit használjuk, elég 4-5 naponta a vizet cserélni a virágok alatt. A rózsák vázaélettartama az üzletben is 3-4 nappal megnő. Vásárlóink visszajelzései szerint a virág 8-10 napig is szép marad.
Szabotin Péter
Szabotin És Társai Kft.

Nagy szeretettel és tisztelettel üdvözlöm Egerből. Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam! Már két alkalommal személyesen is találkoztunk az egri Nagykerben a karácsonyi és a valentin napi kötészeti bemutatón.
Bár személyem nem valószínű, hogy elnyerte az Ön tetszését, mivel nem várt véleményt alkottam a virágüzletek egységes arculati elemeit illetően.
De az Ön elszántsága és szenvedélye az ügy iránt annyira megérintett, hogy továbbgondoltam és más oldalról is megközelítettem ezt a témát.
Auxné Nagy Enikő

A Batian rózsa 1 hétig is megmarad frissen az üzletben. A gerberának nem konyul le a feje. Amióta Chrysalt használok nem kell mindennap vázázni. Nem szükséges megvenni a 70 cm-es hosszú szárút rózsát, elég a 60 cm-es szárút megvenni, mivel nem kell minden nap visszavágni.
Gyorgyovics Attila

Csak dicsérni tudom a webshop ötletet. Nagy előnye, hogy könnyen tudom kezelni és bárhova elmehetek ahol internet van és tudok rendelni. Nagyon szeretem, mert szinte minden fajtáról van fotó és könnyen meg tudom rendelni, ha tetszik. A vágott virágok és a cserepes növények minősége kiváló, mert minőségi kategória szerint tudok választani. Nagyon szívesen ajánlom minden virágkereskedőnek a webshopot, mert nagyon jó minőségű árut talál benne és nem utolsósorban rengeteg időt tud megtakartitani. Sok sikert és csak így tovább!!!
Emil Tataran
Románia

"Jelenleg a virágüzletek számára a lét a tét. A Sum és Társa Kft-nél jobb kondíciókat találok, mint a versenytársaiknál. Azért vásárolok itt rendszeresen, mert a kiváló minőség és az óriási választék mellett meg tudom tartani az árrést is. Ennek köszönhetően ismét mi vagyunk a legjobbak a városunkban. Az életben egy dolog állandó, a változás. A Sum és társa Kft-nek köszönhetően hamarabb tudom követni a változásokat, mint a versenytársaim."
Tóthné Ildi
Mosonmagyaróvár