Webshop

Webáruházunk fejlesztése folyamatban van, kérjük szíves türelmüket!

Addig is a webshop regisztráció alatt előjegyezheti magát, hogy elsőkét értesüljön az áruház megnyitásáról!

„Indíts hadjáratot a vevőkért”

Töltsd le MOST, de legkésőbb 2011. március 15–ig
az INGYENES vevőszerző csomagot, és törj ki a konkurencia háborúból! >>

Aktualitások

2012.07.01

Elköltöztünk! A virágboltunk új helyen, folyamatosan bővülő kínálattal a Maglódi út 117-es szám alatt található.

2012.02.15

Velünk zöld lehetsz
…tetőtől talpig

2011.11.01

Amikor kegyeleti készítményeket rendelnek tőlünk, a virágos feladata az is, hogy enyhítse a fájdalmat és a gyászt. Bánattal és halállal szembesülni mindenkiben kényelmetlen érzéseket kelt. A virágkötőnek rendelkeznie kell azzal a készséggel, hogy ügyfelét kellő tapintattal szolgálja ki élete egyik legnehezebb szakaszában.

Egy gyászoló ügyfél különleges bánásmódot és figyelmet kíván.

2011.10.30

HORTUS 2011

2011.10.29

HORTUS 2011 virágkötészeti bemutató

2011.10.28

HORTUS 2011 kiállításon bemutatott virágok

2011.03.01

"Indíts hadjáratot a vevőkért"

Ingyenes szakmai továbbképzésre invitál...
2010.11.15

Az Első Országos Minőségi Virág Hálózat október 14-től 31-ig kegyeleti kampányt szervez.

A kampány során a virágüzletek vásárlóiknak meghirdetik, hogy akik legalább 5000 forint értékben kegyeleti készítményt vásárolnak, sorsoláson vesznek részt, ahol adventi koszorút, karácsonyi és újévi asztaldíszt nyerhetnek.
A kampány célja: a szokásos forgalomnövelő hatása mellett (játék + nyeremény), újabb vevőket lehet regisztrálni a törzsvevői adatbázisba.

2010.09.22

Úgy tűnik, a hétvégén lezajlott Hortus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásáron a korábbi évekhez képest kevesebb vágott virág kiállító képviseltette magát. A Sum és Társa Kft. azonban változatlanul bőséges választékát mutatta be vágott virágainak és cserepes növényeinek. Amint azt partnereink az elmúlt években megszokták, nemcsak a Hortus területén berendezett standon, hanem a saját, Kántor utcai telephelyünkre is ellátogathattak hazai és külföldi partnereink, hogy megcsodálhassák új termékeink fajtabemutatóját.

2010.06.21

A DVD-n található munkákról és alkotójukról álljon itt egy régi kolléga, Bereczné Rácz Marianna bevezetője:

2010.06.17

Az Első Országos Minőségi Virág Hálózat szezonális cserepes növény vásárt szervez.

2010.04.26

Nagy sikerrel zárult az április 13 - 14-i, Móri Imre által vezetett Modern esküvői virágkötészeti workshop és bemutató!

Az első nap programja a workshop volt, amelyre csak korlátozott számban tudtunk résztvevőket fogadni. Móri Imre vezetésével négy esküvői készítmény kidolgozására került sor, egy csepp formájú, nagyon trendi, mályva színű csokor, egy "virágtáska", egy tűzött csokor valamint egy különleges és modern szerkezetes csokor.

2010.04.01

Rendkívüli virágkötészeti bemutatót és workshopot szervezünk az Első Országos Minőségi Virág Hálózattal közösen. Az esküvői virágkötészet rendkívüli, legmodernebb virágkötészeti technikáit és megoldásait tárjuk az érdeklődők felé.

A program házigazdája Móri Imre virágkötő-mester lesz.

2010.03.07

Az Első Országos Minőségi Virág Hálózat közvélemény kutatást szervezett az itthoni vásárlók virágfogyasztási szokásairól. Az ehhez kapcsolódó kérdőívet interneten keresztül, 300 személy töltötte ki.

2009.12.16

A Sum és Társa Kft. december elején átvette az Egri Virágnagyker üzemeltetését.

Az Egri Virágnagyker változatlan helyen, és változatlan nyitva tartással, a megszokott kollégákkal, a megszokott elérhetőségeken várja minden kedves régi és új ügyfelét Egerben, a Kistályai út 18. szám alatt.

2009.12.10

Legjobb vevőinknek eláruljuk, hogy elkészült az Első Országos Minőségi Virág Hálózat 2010. évre szóló marketing kampánysorozata, amellyel a Virág Hálózat tagjai hónapról hónapra megszólíthatják vevőiket.

Ez egy remek alkalom, hogy csatlakozzon a Virág Hálózathoz!

2009.12.10

Az Első Országos Minőségi Virág Hálózat korábban meghirdette a Virág Hálózat Vállalkozói Akadémiát fejlődni vágyó, ambiciózus virágüzlet tulajdonosok és virágos cégek részére.


2009.11.09
Tekintse meg batian rózsa kínálatunkat!
2009.10.29

Kollégáimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél kényelmesebbé tegyük a vásárlást nagykereskedésünkben, hogy minél szinvonalasabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

2009.10.09

Cserepes növény üzletágunkaz utóbbi hónapokban nagy változáson ment keresztül.

2009.09.21
Kérjük tekintse meg új vágott virág fajtabemutatónkat!
2009.04.24
Április 21-én került sor a Virágkötészeti Műhelytitkok Tanfolyam idei első rendezvényére, amelynek a témája az esküvői virágcsokrok kötése volt.

A következő tanfolyami napon, május 12-én már délelőtt elkezdődik a munka, hogy az aprólékosan elkészíthető „Diana menyasszonyi csokor” minden résztvevő számára örök, szép emlék legyen. Emellett autódísz, asztaldísz, oltárdísz, paddísz és kitűző, hajdísz is készül a válogatottan szép virágokból.
2008.11.21
A 2008 novemberi Virágkötő Délutánon készült karácsonyi kompozíciókat itt tekintheti meg.
2008.09.30

Végre hozzád is eljut a legátfogóbb, kizárólag virágboltokra szabott konferencia.

Be fogom Neked bizonyítani, hogy bizony egy ritkán vásárló célpiacot (mint amilyen a Tiéd is) rá lehet venni arra, hogy az eddiginél sokkal többször térjen vissza az üzletedbe, és ott az eddiginél sokkal többet költsön.
És ezt nem csak bebizonyítom, de azt is elárulom, hogyan fogod ezt Te is elérni.

Most jelentkezz, mert ilyen még nem volt és szinte biztos, hogy soha többé nem is lesz!!!

A virágüzletek vezetőinek mindössze 4%-a fordult meg eddig valamilyen tréningen. Ők ma már több vevőt szereznek, kevesebb kiadással dolgoznak, és akár havonta vissza tudják csábítani vevőiket, hogy még több és nagyobb értékű vásárlásra ösztönözzék Őket.

Azonban ezt a tudást - amivel az eredményeket elérték -, ők több nap alatt, és több százezer forint befektetéssel szerezték meg. Neked elég lesz egyetlen nap és mindössze 20.000 forint. Bár, ha időben jelentkezel, még ennyi sem kell!!!

2008.09.02

A mai helyzetben a virágboltoknak egyre színvonalasabb munkákat kell készíteniük ha meg akarják tartani a vevőiket. Szinte magától értetődő dolog a jó minőség és az udvarias, szakszerű kiszolgálás.

A Virágkötészeti Műhelytitkok tanfolyamot és DVD-ket azért hoztuk létre, hogy segítsük azokat a virágkereskedőinket akik szeretnék tovább képezni magukat és kollégáikat.

A részletekért kérem kattintson ide!


Chrysal Professional Cleaner akció
Részletekért kattintson ide >>

Sok időt eltölt a vázák tisztításával, vízcserével, virágok visszavágásával?
Csökkentse vágott virág selejtjét és takarítson meg munkaidőt…

Szezonnyitás
Indíts hadjáratot a vevőkért
Ingyenes szakmai továbbképzésre invitál...


Hogyan lehet a Te üzleted is részese egy sokkal többet profitáló hazai piacnak?

Móri Imre Esküvői Virágkötészeti Bemutató

A Virágkötészeti Műhelytitkok I-IV, V-VIII, XI-XII, XIII-XVI


Amióta a Chrysal termékeit használjuk, elég 4-5 naponta a vizet cserélni a virágok alatt. A rózsák vázaélettartama az üzletben is 3-4 nappal megnő. Vásárlóink visszajelzései szerint a virág 8-10 napig is szép marad.
Szabotin Péter
Szabotin És Társai Kft.

Nagy szeretettel és tisztelettel üdvözlöm Egerből. Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam! Már két alkalommal személyesen is találkoztunk az egri Nagykerben a karácsonyi és a valentin napi kötészeti bemutatón.
Bár személyem nem valószínű, hogy elnyerte az Ön tetszését, mivel nem várt véleményt alkottam a virágüzletek egységes arculati elemeit illetően.
De az Ön elszántsága és szenvedélye az ügy iránt annyira megérintett, hogy továbbgondoltam és más oldalról is megközelítettem ezt a témát.
Auxné Nagy Enikő

A Batian rózsa 1 hétig is megmarad frissen az üzletben. A gerberának nem konyul le a feje. Amióta Chrysalt használok nem kell mindennap vázázni. Nem szükséges megvenni a 70 cm-es hosszú szárút rózsát, elég a 60 cm-es szárút megvenni, mivel nem kell minden nap visszavágni.
Gyorgyovics Attila

Csak dicsérni tudom a webshop ötletet. Nagy előnye, hogy könnyen tudom kezelni és bárhova elmehetek ahol internet van és tudok rendelni. Nagyon szeretem, mert szinte minden fajtáról van fotó és könnyen meg tudom rendelni, ha tetszik. A vágott virágok és a cserepes növények minősége kiváló, mert minőségi kategória szerint tudok választani. Nagyon szívesen ajánlom minden virágkereskedőnek a webshopot, mert nagyon jó minőségű árut talál benne és nem utolsósorban rengeteg időt tud megtakartitani. Sok sikert és csak így tovább!!!
Emil Tataran
Románia

"Jelenleg a virágüzletek számára a lét a tét. A Sum és Társa Kft-nél jobb kondíciókat találok, mint a versenytársaiknál. Azért vásárolok itt rendszeresen, mert a kiváló minőség és az óriási választék mellett meg tudom tartani az árrést is. Ennek köszönhetően ismét mi vagyunk a legjobbak a városunkban. Az életben egy dolog állandó, a változás. A Sum és társa Kft-nek köszönhetően hamarabb tudom követni a változásokat, mint a versenytársaim."
Tóthné Ildi
Mosonmagyaróvár